Juurikas. Valitsus ja vabariigi aastapäev

Postimees
Copy
Kaja Kallas: teen ettepaneku pidada 24. veebruari õhtul Stenbocki majas väike mõnus majapidu.
Kaja Kallas: teen ettepaneku pidada 24. veebruari õhtul Stenbocki majas väike mõnus majapidu. Foto: Mihkel Maripuu

From: Kaja Kallas   To: valitsus@valitsus.ee   Subject: Vabariigi aastapäev  

Kallid kaasteelised!
On olnud pingelised ja töökad ajad. Kõigi väljakutsetega oleme minu poolt juhitud Reformierakonna targal juhtimisel edukalt toime tulnud. Vabariigi aastapäev annab hea võimaluse mitteformaalses õhkkonnas korraks aeg maha võtta, puhata ja lõõgastuda.
Tavaliselt pidutseme sel päeval vabariigi presidendi vastuvõtul, minu arvates on viimane aeg tüütuks kohustuseks muutunud traditsioonist loobuda. Presidendi vastuvõtt pole midagi erilist, lihtsalt lihtrahvale suunatud telesaade, mida vaesed ja koledad saavad vaadata ja vastikult kommenteerida. Eriti mis puudutab õpetajaid – söögu ennast lõhki selle 17 euro eest, mida nüüd igakuiselt riigikassast omale lõugade vahele topivad. Pensionäridest, kelle arvamused minu abikaasale hingelisi kannatusi põhjustavad, ma üleüldse ei räägi.

Kõike eeltoodut arvesse võttes teen ettepaneku pidada 24. veebruari õhtul Stenbocki majas väike mõnus majapidu, ilma range etiketita, kuid pidulikus riietuses. Usun, et naistel on uusi põnevaid kleite, mida kolleegidele näidata!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles