ÜLLATUS Legendaarne thrash-metali ansambel tuleb taas kokku

Kultuuritoimetus
Copy
Slayeri kitarrist Kerry King 2019. aasta hüvastijätuturneel.
Slayeri kitarrist Kerry King 2019. aasta hüvastijätuturneel. Foto: Ethan Miller/Getty Images/AFP/Scanpix

Thrash-metali legend Slayer teatas sotsiaalmeedias, et on otsustanud viis aastat pärast hüvastijätutuuri ootamatult taas kokku tulla, vahendab Loudwire. 

Uudis Slayeri kokku tulemisest tuli vahetult pärast seda, kui nende kitarrist ja asutajaliige Kerry King teatas oma esimesest sooloalbumist «From Hell I Rise». 

Fännide jaoks mõneti üllatuslikust comeback'ist teatas bändi laulja Tom Araya, kes postitas ansambli YouTube kanalile video pealkirjaga «It gets you when you least expect it.» 

Videost on näha bändi energiline live-show, mida saadab ohtralt pürotehnikat ja suurepärane atmosfäär – just nagu fännid Slayerit tunnevad. Rõõmustava sõnumi leiab nii video kirjeldusest kui ka nende ametlikult kodulehelt, kus antakse teada, et bänd naaseb sel aastal kaheks esinemiseks, ehkki Euroopa fännide meelehärmiks leiavad mõlemad ülesastumised kahjuks aset Ameerika Ühendriikides: üks Chicagos, teine Louisville's.

Praegu leiab Slayeri kodulehelt lisaks kontserdikuupäevadele ka eredates leekides tervituse «A New Unholy Gateway. Coming Soon», mis annab põhjust loota, et kaks esinemist tänavu septembris ei pruugi jääda Slayeri viimasteks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles