GALERII Kohal staarid välismaalt! Eesti uhkeim muusikaagentuur alustas kahepäevast sünnipäevamöllu

Kultuuritoimetus
Copy

Eesti kõige aktiivsem muusikaagentuur Damn.Loud Agency tähistab 23-24. veebruaril oma seitsmendat sünnipäeva kahepäevase festivaliga Paavli Kultuurivabrikus, kus esinevad muuhulgas kohalikele klassikutele ja uutele tulijatele ka värsked staarid ning vanad tegijad välismaalt. Vaata galeriist, kuidas festivali esimene õhtu möödus!

 

Festival algas 23. veebruaril, mil fookuses oli kaks kauaoodatud välisartisti - süngema saundiga techno-duo Schwefelgelb Saksamaalt ja audiovisuaalne post-punk grupp The KVB Inglismaalt. Lisaks astusid lavale Autumns (IR) , The Eye of Time (FR) ja mitmed lärmakale muusikale pühenduvad Eesti artistid: Buzhold, Hello Killu, Dharma Coil.

Eesti vabariigi aastapäeval 24. veebruaril algab festivalipäev paneeliga, mil Eesti muusikud ja melomaanid ühes Aivar Tõnso, Anders Meltsi, Kaido Haavandi ja Maike Londiga arutavad teemal «33 aastat Eesti põrandaalust muusikat». Vestlust modereerib Rada7.ee eestvedaja Ivo Kiviorg. Seejärel demonstreerivad arutatut kodumaised artistid nagu Käsi, Pridian ja Pinkwave. Soomest tuleb külla ka NYOS, kes kasutab oma muusikas rohkesti korduselemente. Live muusika programmile paneb punkti anarhistlik lärmigrupp Huiabella Fantastica.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles