«Barbie» on põrgulik? Kultusrežissöör avaldas filmi osas arvamust

Kultuuritoimetus
Copy
Margot Robbie hittfilmis «Barbie», mis kandideerib Kuldgloobusele tervelt üheksas kategoorias.
Margot Robbie hittfilmis «Barbie», mis kandideerib Kuldgloobusele tervelt üheksas kategoorias. Foto: Jaap Buitendijk

Kultusrežissöör Werner Herzog paljastas, et vaatas 30 minutit möödunud aasta edukaimat filmi «Barbie» ning tundis, et ««Barbie» maailm on puhas põrgu», vahendab The Hollywood Reporter. ​

Hiljutises intervjuus küsiti kultusrežissöör Werner Herzogilt, kas ta eelistab «Barbiet» või «Oppenheimerit», mille peale Herzog tunnistas, et suutis ainult 30-minutit «Barbiet» vaadata ning «Oppenheimerit» pole ta hoopiski näinud. Seejuures polnud legendaarne filmitegija «Barbie» vaatamise osas ka liialt innukas.

«Ma pole «Oppenheimerit» veel näinud, aga ma kavatsen seda vaadata,» tunnistas režissöör. ««Barbiet» õnnestus mul pool tundi näha, sest ma olin uudishimulik. Ja mul pole ikka veel vastust, aga mul on kahtlus: kas võib olla, et Barbiemaailm on põrgu?»

Herzog lisas: «Kinopileti ostmisel võite publikuna olla tunnistajaks puhtale põrgule, nii autentne kui see üldse olla saab.»

Herzog ei täpsustanud, kas ta viitas otseselt Margot Robbie osatäitmisele filmis või plastnukkudega täidetud Barbie-maailmale, kuid Herzog märkis, et tegelikult pole tal Barbie kohta veel lõplikku arvamust, vähemalt mitte enne, kui ta kogu filmi läbi vaatab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles