VARGUS Reeglitele sülitav räpitäht Kanye West kaevatakse kohtusse

Kultuuritoimetus
Uuendatud 28. veebruar 2024, 16:29
Copy
Ta tegi seda jälle: Kanye West kaevatakse kohtusse Donna Summeri vara hooldajate poolt, sest West kasutas ilma loata Summeri laulu oma uuel albumil.
Ta tegi seda jälle: Kanye West kaevatakse kohtusse Donna Summeri vara hooldajate poolt, sest West kasutas ilma loata Summeri laulu oma uuel albumil. Foto: Gareth Fuller / PA Wire / PA Images / Scanpix

70ndate diskopalavikus kuulsuseni jõudnud laulja Donna Summeri vara hooldajad kaebavad kohtusse räppar Kanye Westi, sest muusik kasutas oma uuel albumil luba küsimata lõiku Summeri hittlaulust «I Feel Love». Summer ise suri 2012. aastal.

Kanye West on muutunud viimastel aastatel kurikuulsaks oma sobimatute antisemiitlike kommentaaride tõttu intervjuudes.

Seda enam on teised muusikud häiritud sellest, et Kanye West oma tänavusel «Vultures 1» albumil kasutab lõike nende hittlauludest. Hiljuti kritiseeris Westi samal põhjusel Ozzy Osbourne, kes kirjutas platvormil X (varem tuntud kui Twitter), et ta olevat spetsiaalselt keelanud Black Sabbathi loo «War Pigs» 1983. aasta live-versiooni osa kasutamise Westi uuel albumil. Ometi kõlas see kuulamispeol, kus West oma uut albumit promos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles