BBCni küündiv edulugu: Briti plaadifirma annab välja Eesti müraroki vinüüli

Kultuuritoimetus
Copy
Shelton Sun
Shelton Sun Foto: Maris Savik

2002. aastal asutatud mürarokiansabel Shelton San esitleb järgmisel laupäeval, 9. märtsil Tallinnas, muusikapoes Terminal oma esimest kontsertalbumit «Live On The BBC», mille annab välja Liverpooli plaadifirma 9x9 Records.

Album ilmub nii vinüülplaadi kui digitaalse albumina ja sisaldab endas 11 parimat kontsertsalvestust, mida ansambel senise karjääri jooksul teinud on. Kõik albumi lood on salvestatud mullu 13. jaanuaril Tallinnas toimunud albumi «EP2» esitluskontserdil ning lisaks kõigile «EP2» lugudele kõlavad plaadil ka vanemad lood, mis esinemisel ette kanti. Nagu albumi nimigi ütleb, salvestati album Suurbritannia ringhäälingukorporatsiooni BBC Merseyside raadiojaama tellimusel, mis kandis osa kontserdist üle ka otse-eetris.

Lisaks õhtu põhikangelastele astub plaadiesitluskontserdil üles kohaliku müraskeene noorem põlvkond Borm Bubu kehastuses. Lisaks tuleb appi plaadi vahele jutu kirjutanud Sander Varusk, kes mängib bändide ette, järele ja vahepeale sobivat plaadimuusikat.

Shelton Sani «Live On The BBC» esitluskontsert toimub laupäeval, 9. märtsil Tallinna plaadipoes Terminal (Telliskivi 60/2) algusega kell 21.00. Pilet üritusele maksab 10 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles