KULTUURIS KUUM Armastatud telesarja «Papsid» režissöör: oma lapsi ma sarja mängima ei tahaks

Betty Ester-Väljaots
Uuendatud 3. märts 2024, 13:23
Copy
Režissöör Anna Stepanova on teles eri ameteid pidanud juba 20 aastat ning sel kevadel aitab ta Kanal 2 eetrisse suurasõu «Tähtede täht» ja humoorika seriaali «Papsid». Pildil on ta oma töölaua taga Tallinnas Kadriorus Ruudu stuudios.
Režissöör Anna Stepanova on teles eri ameteid pidanud juba 20 aastat ning sel kevadel aitab ta Kanal 2 eetrisse suurasõu «Tähtede täht» ja humoorika seriaali «Papsid». Pildil on ta oma töölaua taga Tallinnas Kadriorus Ruudu stuudios. Foto: Madis Veltman

Režissöör Anna Stepanova ütleb, et on peagi teise hooaja linastumiseni jõudvat «Papside» telesarja tehes palju õppinud.

Võttepäev on pikk ja sa pead kogu aeg meeles pidama lugu, mida jutustad, kuidas tegelased on siia stseeni jõudnud, mis nad üksteiselt tahavad, mis on nende ülesanne. Kogu aeg monteerima peas materjali, mida pole veel jõutud üles võttagi. Samal ajal tuleb teada nippe, kuidas panna loomulikult mõjuma sarja lapsnäitlejad ning tagatipuks lahendada võimatu ülesanne, kust leida lindnäitleja, kelle sarja tegelased saaksid arstile viia, et lasta ta terveks ravida. Viimase probleemi lahendus on muide ehituspood ja selle mõtles välja produtsent.

Mis teid režissööri töö juures kõige rohkem võlub?

Mulle meeldib emotsioone juhtida. See kõlab võib-olla natuke liiga tehniliselt või suurustavalt, aga kui mõelda, mis olukorras televaataja tavaliselt on – pikk tööpäev, olme, mured... Kui ta istub diivanile ja paneb teleka tööle, on mul võimalus talle pakkuda midagi, mis on suurem kui elu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles