Naistepäeval toimub Viimsis unustamatu kontsert

Kultuuritoimetus
Copy
Kriminaalne Elevant on olnud Kaspar Jancise peamine kollektiiv aastast 2002.
Kriminaalne Elevant on olnud Kaspar Jancise peamine kollektiiv aastast 2002. Foto: Pressifoto

8. märtsil kell 19 toimub Viimsi Artiumi Kaasaegse kunsti galeriis naistepäevakontsert «Pudru ja Kaspar», mis on suurepärane võimalus nautida mitmekülgse loovisiku loomingut kogu ulatuses ühes kohas korraga. Kaspar Jancise muusika, kunst ja animafilm läbi kahe korruse, Viimsi Artiumi Kaasaegse kunsti galeriis. Lavale astuvad ansamblid Kriminaalne Elevant ja Pidur.

Jancis on mitmete rahvusvahelise leviga animafilmide autor, helilooja ja laulukirjutaja, ning lavastuskunstnik. Tema 24. märtsini Kaasaegse kunsti galeriis avatud näitus «Pudru ja Kaspar» on autori debüüt maalikunsti vallas. Õigupoolest jäävad Kaspari pildid žanrite piirialale, kuna valitud tehnika ei ole kujutavas kunstis tavapärane. Põletatud joonistus puidul on olnud pigem külakunstnike, vangide ja laste käsitööringi pärusmaa.

Muusikamaastikul on Jancis olnud tegev 1993. aastast, mil astus üles ansambel Vennaskond koosseisus. Paralleelselt Vennaskonna laulude kirjutamise ja esitamisega oli ta ka punkansambel Operatsioon Õ asutajaliige. Muusikaliste eelistuste arenedes tekkis Kaspar Jancise ümber ansambel Kriminaalne Elevant, mis on olnud autori peamine kollektiiv aastast 2002.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles