Kosmikud – parem ikka põnev kui igav

Uuendatud 7. märts 2024, 10:19
Copy
Tirooli vaibid ehk Kosmikud aastal 2024: vasakult Aleksander Vana, Elmu Värk, Meelis (Hainz) Hainsoo, Lauri Leis ja Kristo Rajasaare.
Tirooli vaibid ehk Kosmikud aastal 2024: vasakult Aleksander Vana, Elmu Värk, Meelis (Hainz) Hainsoo, Lauri Leis ja Kristo Rajasaare. Foto: Viktor Koshkin

Kosmikutel ilmub homme plaat «Surm Lõuna-Saksamaal», mille pealkirja saamislugu pole siiski nii sensatsiooniline, kui võiks arvata.

Psychoterrori bassimees Uims on eelmisest aastast ka Kosmikutes ja uuris oma kollektiivi poeedilt Freddy Grenzmannilt, ega tal juhuslikult mõnda Kosmikutele sobivat teksti pole. Freddy otsis sahtlid läbi ja arvas, et «Surm Lõuna-Saksamaal» peaks küll sobima. Sobiski. Kuuldavasti meeldis tulemus ka Freddyle.

Huvitavam on lugu «Hipodroomi kurtisaaniga»: Eesti ajal pääsesid Seewaldi patsiendid tasuta Tallinna hipodroomile, kuid neil oli keelatud panustada totalisaatoril. Nii et nii-öelda ipodroom, kui kasutada LHV foorumi kõnepruuki, kus teemaks on äraarvamatu IPO ehk aktsiate esmapakkumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles