Juurikas. Chuck Norris läheb Teliasse (4)

Mart Juur
Copy
Chuck Norris läheb Teliasse.
Chuck Norris läheb Teliasse. Foto: Foto: Svetlana Aleksejeva/Wikimedia/montaaž

Hea Chuck!

Aitäh, et kasutad meie teenuseid! Selleks et muutunud ärikeskkonnas ja kasvavate sisendkulude juures ka edaspidi ainulaadset ning mitmekülgset kvaliteetsisu ja pidevalt arenevat teleteenust pakkuda, tõstame mõnede Telia TV teenuste hindu.

Telia TV Mini paketi kuutasu saab olema 8 eurot senise 7,11 euro asemel. See on ligi 10,7 eurot aastas kallim, aga see-eest võid vaadata televiisorit ööpäevaringselt.

Salvestamise ehk kõigi programmide järelvaatamise kuutasu on nüüd senise 5,08 euro asemel 7 eurot. Seega läheb teenus aastas kallimaks 23 euro võrra, kuid kinnitame, et ajal, mil kõik hinnad tõusevad, ei pane sa seda väikest tõusu tähelegi.

Kõige väiksema kiirusega internetiteenuse kliendid nagu sina viiakse üle kiiruselt 10/10 kiirusele 20/20 Mbit/s nõnda kiiresti, et sa ei saa arugi. Kiirus on Telia hinnapoliitika prioriteet. Uueks hinnaks on senise 16,26 euro asemel 19 eurot kuus. Hinnatõus on aastas selle eest kokku 32 eurot – meie arvates sinu sissetulekute juures absoluutselt tühine, kuid meile äärmiselt oluline summa.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles