Armastatud filminäitlejast ja koomikust valmib kaheosaline dokumentaalsari

Kultuuritoimetus
Copy
Steve Martin
Steve Martin Foto: imago stock&people via www.imago-images.de/imago images/Future Image

Steve Martin, armastatud näitlejast ja koomikust valmib kaheosaline dokumentaal, mis linastub Apple TV+, vahendab Rolling Stone. 

Kaheosaline dokumentaalsari, mis kannab pealkirja «STEVE! (martin)», uurib Martini teedrajavat tõusu komöödiamaailmas, tema aastakümneid kestnud karjääri Hollywoodi juhtiva mehena ning tema hilisemat karjääri bluegrassi muusikuna. 

«See on mees, kes on teinud nii paljud inimesed nii õnnelikuks,» ütleb Jerry Seinfeld Martini kohta dokumentaalfilmi reklaamklipis. «Ta on kõigi aegade kõige jumaldatum koomik.»

«Steve Martin on meelelahutuse üks armastatumaid ja mõistatuslikumaid tegelasi. «STEVE! (martin)» vaatleb tema erakordset lugu kahest erinevast vaatenurgast. Dokumentaalsari sisaldab seninägemata kaadreid ning toovad ülevaate Steve'i isiklikest ja ametialastest katsumustest ja võidukäikudest. Esimene episood kirjeldab Steve Martini varaseid võitlusi ja tormilist tõusu meelelahutusmaailma tippu ja teine episood keskendub tänapäevale, kus Steve Martin on oma karjääri kuldaastatel,» seisab Apple TV+ kirjelduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles