KAS UUS ON PAREM? 5MIINUSE räppar ütles välja: selliseks muudeti meie eurolaulu sõnad!

Kultuuritoimetus
Uuendatud 13. märts 2024, 12:56
Copy
Saade «Mis uudist?». Stuudios on räppar Lancelot. Saatejuhid on Loora-Elisabet Lomp ja Mart Normet.
Saade «Mis uudist?». Stuudios on räppar Lancelot. Saatejuhid on Loora-Elisabet Lomp ja Mart Normet. Foto: Konstantin Sednev

Märtsi alguses külastasid Kanal 2 saadet «Telehommik» 5MIINUSE ja Puuluubi muusikud Päevakoer ja Ramo Teder, kes ütlesid, et Eesti tänavuse eurolaulu «(nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagi» sõnadest tuleb eemaldada viide Lay'si kartulikrõpsudele. Täna teatas 5MIINUSE räppar Lancelot Postimehe saates «Mis uudist?», mis leiutati roheliste Lay'side asemele, et laul Eurovisiooni-sobilikuks teha.

Lancelot selgitas, et kui varem öeldi nende eurolaulus «Politseikroonika ja suvilas on reid, ainus kott mis laual on roheline Lay's», siis nüüd on rohelise Lay'si asemel kott täis pandipudeleid. Lancelot lisas, et see on eriti sobilik valik, sest see klapib laulus hiljem mainitavate laual olevate IPAdega. Räppar naljatles, et kuna nüüd mainib laul taaraautomaati viidavaid pandipudeleid, siis see viitab ka säästlikule mõtlemisele. «Eelarvet peab jälgima,» ütles Lancelot.

Lancelot märkis, et uut laulurida mõeldes seati endale eesmärk, et see peaks olema veel paremgi esialgsest Lay'sidele viidanud laulureast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles