KAS LIIGA KARM OTSUS? Hittsarjast «Squid Game» tuntud näitlejat ootab vanglakaristus

Kultuuritoimetus
Copy
79-aastane näitleja O Yeong-sud ootab mitme kuu pikkune vanglakaristus ühe naise sobimatu suudlemise ja kallistamise eest.
79-aastane näitleja O Yeong-sud ootab mitme kuu pikkune vanglakaristus ühe naise sobimatu suudlemise ja kallistamise eest. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP / Scanpix

Ühes populaarsemas Netflixi sarjas «Squid Game» osalenud näitleja O Yeong-su mõisteti kaheksaks kuuks vangi seksuaalse rünnaku eest. 79-aastane Lõuna-Korea näitleja peab lisaks vanglale jääma kaheks aastaks töölt kõrvale ning läbima 40 tunni pikkuse seksuaalse ärakasutamise teemalise programmi.

60ndate lõpus karjääri alustanud O Yeong-su mõisteti süüdi ahistamise eest, mis toimus 2017. aastal, kui O Yeong-su olevat kallistanud ja suudelnud üht naist, kes seda tegelikult ei soovinud. Näitleja ise eitas süüdistusi ning ütles reedel kohtust lahkudes ajakirjanikele, et kavatseb otsuse edasi kaevata.

Kohtunik Jeong Yeon-ju ütles, et kannatanu jäädvustused ning väited juhtunust klapivad ning selliseid väiteid rünnakust ei saaks teha inimene, kes ei ole neid päriselt kogenud. Naine, keda O Yeong-su vastu tema tahtmist suudles ja kallistas, kirjeldas juhtunut isiklikus päevikus, mida kasutati kohtus asitõendina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles