Järgmine James Bond võib olla selgunud: tal on vaja ainult leping allkirjastada

Kultuuritoimetus
Copy
Pärast Daniel Craigi viimast Bondi-filmi on tuliselt arutletud, kes võiks selle rolli järgmisena enda õlgadele võtta. Nüüd on koorunud välja üks kindel nimi, kellele on väidetavalt tehtud ka ametlik pakkumine.
Pärast Daniel Craigi viimast Bondi-filmi on tuliselt arutletud, kes võiks selle rolli järgmisena enda õlgadele võtta. Nüüd on koorunud välja üks kindel nimi, kellele on väidetavalt tehtud ka ametlik pakkumine. Foto: Filmikaader

Pärast pikka aega kestnud spekulatsioone, kes võtab üle James Bondi rolli näitleja Daniel Craigilt, on lõpuks pinnale ujunud üks kindel nimi. Tegemist on noore Briti näitlejaga, kellele väidetavalt on ihaldusväärset rolli ametlikult pakutud. Tal olevat lähipäevil tarvis pakkumisega vaid nõustuda ja leping allkirjastada, et Ian Flemingi loodud spiooniks saada.

Briti meedia on nimelt kihama löönud uudisest, et salaagent James Bondi osa on pakutud 33-aastasele Briti näitlejale Aaron Taylor-Johnsonile, kes üle-eelmisel aastal astus üles suvises märulifilmis «Killerite kiirrong» ning saavutas laiema tuntuse mustas superkangelas-komöödias nimega «Kick-Ass». Samuti on ta mänginud filmides «Godzilla» (2014) ning osaliselt Eestis filmitud «Tenet».

Aaron Taylor-Johnson märulikomöödia «Killerite kiirrong» pressikonverentsil.
Aaron Taylor-Johnson märulikomöödia «Killerite kiirrong» pressikonverentsil. Foto: Jung Yeon-Je / AFP / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles