Spordist villand? Maailma suurima popstaari kavalerist võib saada hoopis saatejuht

Kultuuritoimetus
Copy
Ameerika jalgpallur Travis Kelce
Ameerika jalgpallur Travis Kelce Foto: Tammy Ljungblad/Kansas City Star via ZUMA Press Wire/Scanpix

Amazon Prime plaanib tagasi tuua populaarse telesaate «Are You Smarter Than a Fifth Grader?» ehk «Kas oled targem kui 5. klass?» ning väidetavalt soovitakse saadet juhtima Ameerika jalgpallur Travis Kelce't, kes on ühtlasi Taylor Swifti poiss-sõber, vahendab Yahoo News.

Väidetavalt on Amazon Prime pidamas läbirääkimisi, et taaskäivitada populaarne telesaade, ent tavaliste inimeste asemel oleksid võistlemas kuulsustele.

Allikate sõnul tähendaks see, et Travis Kelce võib olla astumas viimast sammu meelelahutusmaailma pärast seda, kui ta on juba üles astunud saates «Saturday Night Live» ning tõsieluseriaalis «Catching Kelce».

Saate produtsendid loodavad tõenäoliselt ära kasutada Kelce'i suhet lauljatar Taylor Swiftiga, et meelitada platvormile uusi vaatajaid, kes võivad olla huvitatud seotusest Swiftiga. 

Taylor Swifti ülesastumised erinevatel NFLi kohtumistel, seal hulgas Super Bowlil, on juba toonud televisiooni lähemale noorematele meelelahutuse tarbijatele, kes varem ei olnud huvitatud jalgpallist ega ka traditsioonilistest teleprogrammidest ning see võib Amazon Prime'i jaoks olla piisav põhjus programmi käivitamiseks koostöös Travis Kelce'ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles