Valmis rokkima? Menukas komöödiafilm võib järje saada

Kultuuritoimetus
Copy
Jack Black filmis «School of Rock»
Jack Black filmis «School of Rock» Foto: Filmikaader

Jack Blacki sõnul on ta «valmis» tegema järge filmile «School of Rock», kus ta kehastas ootamatult kooliõpetajaks saanud Dewey Finni, vahendab The Hollywood Reporter. «School of Rock» on 2003. aasta muusikaline komöödia.

Rohkem kui kaks aastakümmet pärast Richard Linklateri lavastatud armastatud muusikalise komöödia esilinastust 2003. aastal ütles näitleja-koomik, et on «valmis» naasma oma rolli energilise muusiku Dewey Finnina.

«School Of Rocki» keskmes on Dewey, kellest sai pärast rokkbändist väljaheitmist algkoolis asendusõpetaja, kus ta püüab oma klassist teha uue rokkbändi. Filmis mängisid veel Mike White, Joan Cusack, Adam Pascal, Lucas Papaelias, Chris Stack, Sarah Silverman ja Miranda Cosgrove.

Black tunnistas ka, et tahaks näha, et filmi algne stsenarist White naaseb järje stsenaariumit kirjutama, kuid tunnistas ta, et Dewey toakaaslase Ned Schneebly rollis olnud White on üsna hõivatud oma Emmy võitnud HBO sarja «Valge lootos» kirjutamisega, nii et hetkel võib film jäädagi vaid unistuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles