Ei olegi Bond? Superspiooni kehastajaks pakutud näitleja ei näe end 007 kingades

Kultuuritoimetus
Uuendatud 22. märts 2024, 10:48
Copy
Aaron Taylor-Johnson
Aaron Taylor-Johnson Foto: Jack Abuin/ZUMA Press Wire/Scanpix

Aaron Taylor-Johnson, kellest väidetavalt peaks saama järgmine Bond, on ennast distantseerinud väidetest, mis võib viidata, et ta on rollist siiski keeldunud, vahendab Independent.

Esimesed kuulujutud selle kohta, et Taylor-Johnsonit saab praeguse Bondi Daniel Craigi järeltulija, hakkasid ringlema juba 2023. aasta jaanuaris. Taylor-Johnson vältis juba siis küsimustele vastamist ning on ka hiljem kuulujuttudest kõneledes tagasihoidlikuks jäänud. 

Nüüd on Taylor-Johnson veelgi vett üles keerutanud. Kui väidetavalt seisab leping hetkel Taylor-Johnsoni allkirja taga ehk allkirjastamata on vaid leping, mis seoks Taylor-Johnsoni mõneks ajaks briti spiooniga, siis Taylor-Johnson ise seda ei kinnita. 

Intervjuus Rolling Stone UK'le sõnas Taylor-Johnson, et «saab rääkida ainult neist asjadest, mis on juba kindlad». Ta jätkas: «Ma ei tunne, et mul oleks vaja tulevikku ette näha.»

Virila naeratuse saatel oli Taylor-Johnson lisanud, et ta võib küll Bond olla, kuid «ta ei taha ilmtingimata teha ainult märulifilme», sest ta ei taha, et «see oleks tema bränd».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles