Ekstreemne kiirus: Tartu ja Tallinn on nädalavahetusel speed metal’i meelevallas

Kultuuritoimetus
Copy
Ansambel Night Slasher
Ansambel Night Slasher Foto: Pressimaterjal

Reedel ja laupäeval väisab Tartut ja Tallinna Leedu blackened speed metal’i bänd Night Slasher, kes külastab Eestit omanimelise debüütalbumi esitlustuuri raames. Plaat on metal-meedias üle maailma pävinud tõelise kiidutormi ja leidnud lühikese ajaga tuhandeid kuulajaid.

Night Slasheri värske materjali vääriliseks esitlemiseks on Eestis korraldatud stiilipuhtad teemakontserdid, mis pühendatud vana kooli stiilis kiirele ekstreemmuusikale. Üles astuvad ka Eesti thrash metal'i lipulaev Tankist ja end Tartu kiireimaks bändiks tituleerinud Käptör, õhtud juhatab sisse 80ndate synthwave'i DJ ScarVice.

«Speed metal'it jääb Eestis üksinda väheks, nii et kui Night Slasher meiega kontsertide korraldamise asjus ühendust võttis, otsustasime kasutada harva kätte juhtuvat võimalust tuua publikuni läbi ja lõhki kiirele vana kooli hevile pühendatud pidu,» kommenteerib Tankisti juhtfiguur Kevin Marks. «Isegi peokäivituseks valitud synthwave'i DJ on 80ndate teemasse nagu rusikas silmaauku,» lisab ta.

Sündmused toimuvad 22. märtsil Tartus klubis Rock & Roll ja 23. märtsil Tallinnas Black Magic Estonias. Uksed avatakse külastajatele kummalgi päeval kell 19:45 ja õhtud on kavaga sisustatud juba alates 20:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles