NEED VANAD ARMASTUSKIRJAD Eric Claptoni endine abikaasa teenis erakogu pealt miljoneid

Kultuuritoimetus
Uuendatud 25. märts 2024, 12:43
Copy
Rokkmuusika üks tähtsamaid muusasid Pattie Boyd pani müüki vanadest fotodest ja armastuskirjadest koosneva isikliku kogu.
Rokkmuusika üks tähtsamaid muusasid Pattie Boyd pani müüki vanadest fotodest ja armastuskirjadest koosneva isikliku kogu. Foto: Thomas Krych/ZUMA Press Wire

Esmalt George Harrisoniga, seejärel Eric Claptoniga abielus olnud Pattie Boyd müüs edukalt maha isikliku erakollektsiooni, kust leiab vanu fotosid ning armastuskirju nii Harrisonilt kui ka Claptonilt, vahendab Rolling Stone. Just Boyd inspireeris Claptoni ansambli Derek and the Dominos kuulsat laulu «Layla».

Boydi ja Harrisoni armastuslugu sai alguse sellest, kui Boyd ja Harrison kohtusid 1964. aastal filmi «A Hard Day's Night». Seejärel asus Boydi südame nimel võitlema Eric Clapton, olgugi et Clapton oli Harrisoni hea sõber. Lõpuks otsustas Boyd lahutada Harrisonist ning abielluda Claptoniga.

Boydi kogus võib pidada kõige rabavamaks esemeks kirja, mille Clapton saatis 1970. aastal Boydile. Selles on kirjas: «Kallis L, möödas näib olevat terve igavik sellest, kui ma sind viimati nägin või sinuga viimati rääkisin. Kui sinu südames on mu vastu veel mingeid tundeid, siis sa pead mulle ütlema. Ära helista. Saada kiri. See on palju turvalisem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles