PUBLIK PELGAB Kontserdikorraldajad on kimpus megastaari piletimüügiga

Kultuuritoimetus
Uuendatud 25. märts 2024, 13:19
Copy
Inglise lauljatar Adele.
Inglise lauljatar Adele. Foto: Frederic J. Brown / AFP / Scanpix

Armastatud laulja Adele annab suvel Münchenis 10 kontserti spetsiaalselt tema jaoks ehitatud vabaõhuareenil, ent kontserdikorraldajad on kimpus piletimüügiga, sest fännid kardavad, et laulja loobub viimasel hetkel kontsertide andmisest, vahendab Independent. 

Aruannete kohaselt ei ole Adele'i kontsertide pileteid Saksamaal kaugeltki välja müüdud ning saadaval on tuhandeid pileteid, mille vastu pole muusikafännidel mingitki huvi.

Fännid nimelt kardavad, et Adele jätab kontserdid viimasel hetkel ära või lükkab edasi ning seetõttu pole mõtet pileteid nii kaua ette osta... või siis üldse mitte osta. Eriti puudutab see kallima otsa pileteid ja VIP-pakette, mis on müügil hinnaga 1150 eurot. 

Väidetavalt on kõhklused seotud ennekõike Las Vegases toimuma pidanud kontsertidega, mis viimasel hetkel pausile pandi ning määramata ajaks edasi lükati, sest Adele on kimpus oma tervisega. 

«Kahjuks pean ma oma Vegase residentuuri praegu peatama,» kirjutas ta sotsiaalmeediapostituses. «Olen olnud haige ja ma ei ole leidnud võimalust oma tervise taastamiseks ja turgutamiseks, nii et enne kontsertide jätkamist pean ma end ravima ja oma hääle kvaliteedi kallal töötama.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles