VAATA Avandi, Vaiksoo, Randvere ja Liiv jäid tele-eetris piinlikult hätta laulusõnade arvamisega

Kultuuritoimetus
Uuendatud 26. märts 2024, 17:18
Copy
Märt Avandi, Nele-Liis Vaiksoo, Lauri Liiv ja Johan Randvere püüdsid «Ringvaates» kaasa laulda Eesti ja välismaa laulude sõnu, kuid jäid ülesandega hätta.
Märt Avandi, Nele-Liis Vaiksoo, Lauri Liiv ja Johan Randvere püüdsid «Ringvaates» kaasa laulda Eesti ja välismaa laulude sõnu, kuid jäid ülesandega hätta. Foto: ERR

Aprillis astuvad Märt Avandi, Nele-Liis Vaiksoo, Lauri Liiv ja Johan Randvere üles Laitse Graniitvillas kontsertetendusega «Kolm meest, naine ja teater». Sellega seoses osales nelik eile saates «Ringvaade», kus talendikas nelik pandi kahe meeskonnana võistlema mängus «Pimekaraoke», mille eesmärk on ettemängitav laul kohe ära tunda ning õigete sõnadega kaasa laulma hakata. The Beatlesi tuntud lauluga «Help!» alanud võistluses jäid kõik neli osalejat aga kohe hätta.

Esimesena kõlas saates The Beatlesi singel «Help!» ansambli samanimeliselt 1965. aasta albumilt. Kui laulu instrumentaalversioon oli enam kui viis sekundit mängida jõudnud, tundis Lauri Liivi ja Johan Randvere võistkond laulu pealkirja ära, kuid kaasa laulma hakates teati ainult sõnu: «Help, I need somebody...». Avandi üritas kangesti meenutada, mis sellele järgnema peaks ning naeris Liivi ja Randvere suunas: «Need laulavad ikka oma helpi!».

«Kas eesti keelega läheb paremini?» uuris nelikult saatejuht Grete Lõbu. 

«Ringvaate» mängus «Pimekaraoke» üritasid Eesti lauljad meenutada Britney Spearsi laulu kuulsaid sõnu.
«Ringvaate» mängus «Pimekaraoke» üritasid Eesti lauljad meenutada Britney Spearsi laulu kuulsaid sõnu. Foto: ERR

The Beatlesile järgnes kodumaise ansambli Traffic lugu «Für Elise», mille nimetas kohe ära Nele-Liis Vaiksoo, kuid ükski neljast osalejast ei osanud seda õigesti kaasa laulma hakata. Seejärel mängiti nelikule Britney Spearsi «Baby One More Time», mille esitaja nimetati õigesti ära, samuti kõlasid ka sõnad «baby» ja «help», kuid õigesti kaasa laulma sellele ei hakatud. «Hit me baby one more time, oli selline koht?» küsis Liiv üle stuudios mängiva muusika. Avandi mainis irooniliselt, et lauluvalik on hea ning Liiv arvas, et laulu nimi on «Help Me Baby One More Time».

Järgmise lauluna kõlanud Smilersi «Ainult unustamiseks» ei meenunud osalejatele üldse ning artistina pakuti välja nii Shanon kui ka Genialistid. Kui laul oli minuti kesta jõudnud, tabas Johan Randvere, et laul pärineb Smilersi repertuaarist. Kümme minutit kestva saatelõigu lõpus jõuti osalejatele veel lasta Black Velveti laulu «17», mida oskasid Randvere, Liiv ja Vaiksoo kaasa laulda, kuid Avandi selle sõnu ei teadnud. «Ma ei saa isegi punkti selle eest,» kostis Avandi piinlikkusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles