Trad.Attack!: miks me teeme bändi? Selleks, et valgustajad saaksid tööd!

Margus Haav
, kultuuritoimetaja
Copy
Trad.Attack! sai alguse 2013. aasta lõpus, kui avaldati esimene lugu «Kooreke». Trio esimene kontsert toimus 2014. aasta märtsis Tallinn Music Weekil. Pildil vasakult Tõnu Tubli, Sandra Sillamaa, Jalmar Vabarna.
Trad.Attack! sai alguse 2013. aasta lõpus, kui avaldati esimene lugu «Kooreke». Trio esimene kontsert toimus 2014. aasta märtsis Tallinn Music Weekil. Pildil vasakult Tõnu Tubli, Sandra Sillamaa, Jalmar Vabarna. Foto: Renee Altrov

​Trad.Attack!-i kümnesse tegevusaastasse on mahtunud viis albumit ja sületäied muusikaauhindu. Esinetud on 39 riigis. Sandra Sillamaa, Jalmar Vabarna ja Tõnu Tubli on iga albumiga nihutanud meie etnomuusika piire. Nad usuvad sellesse, mida teevad, ja see on nakkav.

Bändi sünnipäevapidustused avab 13.–19. aprilli ühistuur Gruusia ansambliga IBERI, kellega koos valmis Trad.Attack!-i seni viimasele albumile «Bring It On» ühine lugu «Kiigelaul».

Ühel esmaspäevahommikul saame kokku Viljandis bändi proovisaalis. Trad.Attack! on suurepärane lavabänd, aga ka suurepärane bänd intervjueerimiseks. Igav ei hakka kordagi.

See on muidugi pisut meelevaldne, aga üks koera eluaasta võrdub inimese seitsmega, mitu inimese aastat on kukil kümneaastasel bändil?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles