Nalja nabani: legendaarse sketšisaate algusaastatest valmib film

Kultuuritoimetus
Copy
Chevy Chase, «Saturday Night Live'i» produtsent Lorne Michaels ja president Gerald R. Ford 1976. aastal.
Chevy Chase, «Saturday Night Live'i» produtsent Lorne Michaels ja president Gerald R. Ford 1976. aastal. Foto: White House Photographic Office / Wikimedia Commons

Legendaarsest Ameerika sketšisaatest «Saturday Night Live» valmib film, mis heidab valgust saate algusaastatele. Jason Reitmani film kannab nime «SNL 1975» ja juba on välja hõigatud näitlejad, kes asuvad kehastama selliseid komöödiamaailma legende nagu Chevy Chase, John Belushi, Gilda Radner ja Dan Aykroyd, vahendab Entertainment Weekly.

Jason Reitmani, kelle tuntuimaks filmiks võib pidada noortekomöödiat «Juno», film «SNL 1975» kirjeldada pingelist lavatagust draamat, mis eelnes «Saturday Night Live'i» esimese episoodi eetrisse jõudmisele 11. oktoobril 1975. Reitman on ka filmi kaasstsenarist ning stsenaarium põhineb «Saturday Night Live» esimeste näitlejate ja meeskonna intervjuudel.

Film näitab lavatagust kaost enne esimest eetrisse minekut kuni kurikuulsate sõnadeni «Live from New York, it's Saturday Night!»

Kusjuures, esimesse «Saturday Night Live» koosseisu kuulusid sellised komöödiamaailma hiiud nagu Chevy Chase, Dan Aykroyd, John Belushi, Gilda Radner ja Laraine Newman ning lava taga lõid kaasa Lorne Michaels ja Dick Ebersol. 

Filmis löövad kaasa hulk noori näitlejaid, teiste seas kehastab Gabriel LaBelle (Stephen Spielbergi «Fabelmanid») Lorne Michaelsit, Cory Michael Smith («Mai ja detsember») Chevy Chase'i, Matt Wood («Käsnakalle Kantpüks») John Belushit, Ella Hunt (Apple TV «Dickinson») Gilda Radnerit, Dylan O'Brien («Teismeline libahunt», «Labürindijooksja») Dan Aykroydi ja Rachel Sennott («Põhjakiht») Rosie Shusterit. Lisaks löövad filmis erinevate tegelastena kaasa ka Willem Dafoe, J.K. Simmons ja Finn Wolfhard.

Millal film viimaks vaatajateni jõuab, on praegu lahtine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles