«Harry Potteri» näitleja Warwick Davis kaotas traagiliselt abikaasa

Kultuuritoimetus
Uuendatud 18. aprill 2024, 17:23
Copy
Näitleja Warwick Davis esimeses «Harry Potteri» filmis.
Näitleja Warwick Davis esimeses «Harry Potteri» filmis. Foto: Capital Pictures

«Harry Potteri» ja «Tähesõdade» filmidest tuntud näitleja Warwick Davis andis BBC'le teada, et märtsi lõpus suri tema 53-aastane abikaasa Samantha, keda Davis nimetas oma lemmikinimeseks. Davis ei täpsustanud surma põhjust, kuid kurtis, et naise lahkumine jättis tema pereliikmete eludesse sügava augu. «Igatsen tema kallistusi,» ütles Davis.

«Harry Potteri» filmiseerias professor Filius Flitwicki kehastanud Warwick Davis märkis, et traagiliselt lahkunud abikaasa oli tema peamine usaldusisik ning tema näitlejakarjääri tulihingeline toetaja. «Ta oli ainulaadne inimene, kes oskas alati näha elu päikselist poolt, üllatas oma raju huumorimeelega ning naeris alati mu halbade naljade peale,» ütles Davis ning lisas, et abikaasa kõrval olemine andis talle justkui superjõu.

Warwick Davis abikaasa Samantha Davisega.
Warwick Davis abikaasa Samantha Davisega. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Warwick Davis ja tema abikaasa Samantha olid abielus enam kui 30 aastat ning said kahekesi kolm last. Üks lastest suri üheksa päeva vanuselt. Samantha aitas koos näitlejast mehega rajada kääbuspuudega inimeste heategevusorganisatsiooni Little People UK, mis on tegutsenud aastast 2012.

Davise sõnul oli tema abikaasa tervis viimastel aastatel heitlik ning naise liikuvus polnud enam kiita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles