Naps ja vägivald: DiCaprio paljastab kuulsa laulja pahupoole

Kultuuritoimetus
Uuendatud 19. aprill 2024, 18:31
Copy
Oscariga pärjatud Leonardo DiCaprio võib endale saada ühe 20. sajandi kuulsaima laulja rolli.
Oscariga pärjatud Leonardo DiCaprio võib endale saada ühe 20. sajandi kuulsaima laulja rolli. Foto: AP Photo / Chris Pizzello

Kuulujuttude järgi plaanib meisterlavastaja Martin Scorsese uuesti käima lükata oma kunagise plaani teha mängufilm laulja Frank Sinatrast. Esimest korda üritas Scorsese tuua Sinatra elulugu ekraanile 2009. aastal ja juba toona pidi laulja rolli mängima Leonardo DiCaprio, kuid projekt jäi toona katki.

Scorsese tahab Sinatra eluloofilmiga võttesse minna pärast seda, kui ta lõpetab oma Jeesusest rääkiva uue filmiga, mis põhineb Jaapani kirjaniku Shūsaku Endō raamatul. Variety hinnangul saab Sinatra rolli endale DiCaprio ning Jennifer Lawrence hakkab mängima Ava Gardnerit, kes oli Sinatraga abielus aastatel 1951–1957. Küll aga pole Scorsesel veel väidetavalt heakskiitu Sinatra tütrelt Tinalt, kellele kuuluvad oma isa muusika õigused, vahendab Variety.

Režissöör on kirjeldanud oma nägemust Sinatra-filmist, mis paraku ei ole suutnud veenda Tina Sinatrat. Scorsese on öelnud: «Me ei saa lihtsalt mängida parimaid hitte Sinatra elust. Seda on juba proovitud. Nii ei saa. Teine viis oleks näidata kolme või nelja erinevat Sinatrat. Noort. Vanemat. Keskealist. Väga vana. Saaks ajas edasi-tagasi hüpata ning teha seda muusika kaudu.» Tina Sinatra on aga väidetavalt kahelnud ka Scorsese soovis näidata filmis Sinatra seoseid organiseeritud kuritegevusega.

«Marty tahab teha rasket filmi, mis näitaks vägivaldset, kiimalist, napsu võtvat Franki, aga Tina tahaks näidata oma isa pehmemat poolt ja keskenduda muusikale,» kommenteeris allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles