VIDEO Hollywoodi teemapargis juhtus trammiõnnetus, külastajad said viga

Kultuuritoimetus
Copy
Teemapargi Universal Studios Hollywood sissepääs.
Teemapargi Universal Studios Hollywood sissepääs. Foto: Ellie308 / Wikimedia Commons

Laupäeva õhtul toimus filmiteemalises meelelahutuspargis Universal Studios Hollywoodis ootamatu trammiõnnetus, vahendab BBC. Õnnetuses sai viga 15 inimest, kes viidi haiglasse. Los Angelese tuletõrje ütles, et nende üksused saadeti teemaparki pärast kella 21 õhtul.

Maakonna šerif ütles ajalehele LA Times, et nelja vaguniga tramm tegi avarii. «Piduritega juhtus midagi,» selgitas leitnant Maria Abal. «Me ei tea veel, mis.»

Üks õnnetuses olnud külastaja vigastused olid tõsised.

Universal Studios Hollywood teemapargis on trammid mõeldud vedama külastajaid ringi terves pargis, mille suurus ulatub 1,6 ruutkilomeetrini. Trammidega korraldatakse ka tuure, aga ei ole selge, millist tüüpi sõitu korraldas külastajatele õnnetuse teinud tramm.

Pole ka selge, kas teemapargi atraktsioonid töötavad õnnetuse järel tavapäraselt edasi, kuid California maanteepatrull on asunud intsidenti uurima. Universal Studios alustas 1915. aastal filmistuudiona ning teemapark lisati sellele 1964. aastal.

Selle populaarseimateks atraktsioonideks on Harry Potteri võlurimaailm ning stuudiotuur, mis näitab külastajatele palju põnevat kuulsaimate Hollywoodi filmide-sarjade tegemise kohta.

Universal Studios pole juhtunut kommenteerinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles