The Rolling Stonesil on meile kõva üllatus varuks

Kultuuritoimetus
Uuendatud 21. aprill 2024, 18:55
Copy
Need mehed ei väsi: The Rolling Stones esinemas 2022. aastal Pariisis. Bänd valmistub praegu uueks tuuriks.
Need mehed ei väsi: The Rolling Stones esinemas 2022. aastal Pariisis. Bänd valmistub praegu uueks tuuriks. Foto: Jacques Witt/SIPA/Scanpix

Eelmise aasta lõpus uue stuudioalbumi «Hackney Diamonds» üllitanud The Rolling Stones on kiidetud plaati promonud intervjuude ja singlitega, samuti valmistuvad nad praegu uueks tuuriks. Nõudlus The Rolling Stonesi plaatide järgi on jätkuvalt suur, mistõttu annab bänd fännide rõõmuks välja kaks väga erilist plaati.

Stonesi fännid ja kollektsionäärid peavad rahakotirauad lahti murdma, sest The Rolling Stones üllatas ootamatult nii kontsertalbumi kui ka oma kunagise debüütalbumi eriväljaandega. Mõlemad plaadid anti välja 20. aprillil tähistatava plaadipoepäeva ehk Record Store Day puhul.

Kontsertalbum kannab nime «Live at Racket NYC» ning sellelt leiab seitse laulu, mille bänd esitas New Yorgis Racketis. Samad laulud pandi ka «Hackney Diamondsi» eriväljaande peale, aga fännidel on nüüd võimalik omada kontserti ka eraldi plaadi peal.

Lisaks andis The Rolling Stones välja omanimelise debüütalbumi eriväljaande, sest oma esimese plaadi andis bänd välja 1964. aastal ja selle ilmumisest täitub tänavu 60 aastat. Tegemist on spetsiaalse mustades ja sinistes toonides 180g vinüüliga, mida pressiti täpselt 6000 tükki. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles