Briti kultusbänd otsustas: esitleme uut albumit just Tallinnas! (1)

Kultuuritoimetus
Copy
The Youth Underground on Manchesterist pärit post-punk bänd.
The Youth Underground on Manchesterist pärit post-punk bänd. Foto: Pressifoto

Pühapäeval, 28. aprillil, esitleb Paavli kultuurivabrikus oma uut albumit Manchesterist pärit, kuid Berliinis resideeriv alternatiivmuusikagrupp The Underground Youth. Erikülalisena astub üles Tšehhi psühhedeelset rokki viljelev Orient.

 

The Underground Youthi kõlapilt sarnaneb filmiliku helimaastikuga, mida iseloomustab enim hinge läbiv post punk, mahe lo-fi, dünaamiline psühhedeelia ja romantiline melanhoolia. Bänd esitleb oma üheteistkümnendat stuudioalbumit «Nostalgia's Glass». Hiljutine album on tagasivaatav musikaalne projekt bändi algusaastatele, jättes nostalgilise ja kibemagusa tunde, võttes arvesse mõlemaid, nii negatiivseid kui ka positiivseid mälestusi ning kogemusi.

Orient on Tšehhist pärit bänd, kes katsetab modernse elektroonikaga, luues ühtse psühhedeelse helipildi, mis võtab šnitti Saksamaa krautrock'ist ja Inglismaal valitsevast postpunk'ist.

The Underground Youthi esinemine tähistab aasta kontserdipaiga Paavli Kultuurivabriku avamisest täpselt 1 aastat. «Meie produktsioonitiim pürgib pakkuma parimat heli- ja visuaalkogemust kõikidele meie külastajatele ja seetõttu on The Underground Youthi võõrustamine meie jaoks pärast aastast arengut igati sobilik,» kommenteerib Paavli kultuurivabriku produktsioonitiimi juht Mihhail Makoshin.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles