MUUTUNUD MEES Hiljuti ahistamisskandaali sattunud koomik leidis Jumala

Kultuuritoimetus
Copy
Koomik Russell Brand.
Koomik Russell Brand. Foto: GUS RUELAS / REUTERS

Koomik Russell Brand, kes sattus möödunud aastal ahistamisskandaali, on enda sõnul leidnud uue hingamise ning on muutunud, ja seda tänu ristimisele, vahendab Independent. 

48-aastane koomik ristiti möödunud nädalavahetusel Thamesi jões. 

Brand jagas esmaspäeval Instagramis videot, kus teatas oma jälgijatele, et on nüüd ristitud ning tema jaoks oli see meeletult sügav kogemus. «Paljud aspektid selle juures olid minu jaoks väga intiimsed ja isiklikud,» sõnas koomik. 

Brand võrdles ristimise kogemust narkootikumide tarvitamisega ja ütles, et jõudis ristimise käigus samaväärselt kõrgendatud olekusse.

«Tõde on see, et inimene, kes on tarvitanud minevikus palju uimasteid, on selle taha peitnud oma pettumuse, sest ei ole jõudnud seesmise rahuni. Rahu ja isegi transtsendentsus, mida ma olen alati otsinud, jõudis ristimise käigus minuni. See oli uskumatu ja haaras mu täielikult. Olin vee all ja see oli Thamesi jõgi, aga ma tundsin, et miski minus muutus,» kirjeldas Brand kogemust. 

Ta lõpetas oma sõnumi, väljendades oma armastust fännide vastu ja lisas: «Ma olen nii tänulik, et olen Kristusele alistunud.»

Möödunud aasta septembris avaldasid Sunday Times, Times ja Channel 4 ühise uurimise, millest selgus, et neli naist süüdistavad koomik Russell Brandi seksuaalsetes rünnakutes 2006.–2013. aastal. Brand eitas väiteid, väites, et kõik tema suhted on olnud konsensuslikud ning süüdistas meediat koordineeritud rünnakus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles