Vaesus ei hüüa tulles 84-aastane näitleja on rahaliselt laostunud (2)

Kultuuritoimetus
Uuendatud 30. aprill 2024, 15:01
Copy
John Cleese 2019. aastal Saksamaal.
John Cleese 2019. aastal Saksamaal. Foto: imago images / Future Image

Näitleja ja koomik John Cleese sõnas väljaandele Saga Magazine, et on puruvaene ning oma kolossaalse lahutuse tõttu sunnitud töötama ka 84-aastasena. 

84-aastane «Monty Pythoni» staar töötab parasjagu lavastuse kallal, mis põhineb filmil «Monty Python: Briani elu», samuti on Cleesel töös muusikaliversioon filmist «Kala nimega Wanda», GB Newsi jutusaade «The Dinosaur Hour» ja peagi jõuab Londoni West Endi lavale John Cleese ja Connie Boothi «Fawlty Towersi» põhjal valminud lavastus. 

Peamiseks põhjuseks, miks Cleese siiani tööd teha rabab, mainib ta oma kolmanda abielu lahutust. Nimelt oli Cleese 16 aastat abielus Ameerika psühhoterapeudiga. Nende lahutus jõustus 2008. aastal ning Cleese'i eksnaine sai lahutusleppest ligi 20 miljonit dollarit. 

Cleese sõnas intervjuus: «Kui ma temaga kohtusin, oli mul ilus maja ja polnud ühtki laenu, aga kui ma temast lahku läksin, oli mul ainult tilluke korter ja kodulaen. Mul pole õrna aimugi, kuidas nad jõudsid järeldusele, et ta (Cleese'i eksabikaasa) on väärt 20 miljonit dollarit.»

Samas tunnistas Cleese hiljaaegu meedias, et kulutab igavese nooruse nimel ligi 20 000 dollarit aastas, sest on juba viimased 20 aastat igal aastal teinud läbi tüvirakuteraapia kuuri. 

Saga Magazine'ile antud intervjuus selgitas Cleese ka protsessi: «Tüvirakud liiguvad mööda mu keha ringi ja otsivad kohti, mis vajaksid parandamist. Seejärel muunduvad need rakud ja kohanduvad kehaosadega, mis parandamist vajavad, nii et süstitavatest rakkudest võivad saada näiteks maksarakud.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles