HÄDINE Eurovisiooni-küla valmistab fännidele meelehärmi (1)

Kultuuritoimetus
Uuendatud 30. aprill 2024, 20:07
Copy
Malmö Eurovisiooni-lava.
Malmö Eurovisiooni-lava. Foto: EPA/Johan Nilsson/TT/Scanpix

Järgmisel nädalal algab teadupärast tänavune Eurovisiooni lauluvõistlus ning sellega seoses Malmös juba elu keeb. Lisaks sellele, et Malmö Arena kolmel õhtul publikust pungil on, saavad kohalikud lauluvõistlusele kaasa elada ka nö Eurovisiooni-külas. Ent tänavune lavastus Folkets Parkis on jätnud paljudele eurofännidele halva mulje, selgub X-ist. 

Ehkki Folkets Parki on üles pandud ABBA hiti järgi nimetatud lava ning Loreeni kahe võiduloo järgi nimetatud lavad, peavad fännid siiski üles pandud produktsiooni naeruväärseks, sest ka pargi suurim lava on fännide sõnul hädisem, kui Liverpooli kõige väiksem vabaõhu lava.

Seda enam, et korraldajad pole vaevunud lavale isegi uut nime välja mõtlema ning kasutavad põhimõtteliselt täpselt samu kujunduslikke elemente ja pealkirja, mida kasutati ka möödunud aastal.

Malmö linna kodulehel seisab tutvustuses, et tegemist on Eurovisiooni-pidustuste keskusega ning kohaga, kus fännid, Malmö elanikud ja turistid saavad kohtuda, et koos tähistada. 

Kahjuks on fännid sotsiaalmeedias üsna jõhkrad ning nii mõnedki võrdlevad olukorda kurikuulsa Willy Wonka kogemusega Glasgowis, mis hiljuti oma DIY-suhtumisega meediakünnise ületas. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles