Ületas hea maitse piiri? Fännid peavad komöödiafilmis tehtud nalja problemaatiliseks

Kultuuritoimetus
Uuendatud 2. mai 2024, 12:46
Copy
Ryan Gosling filmis «Kaskadöör».
Ryan Gosling filmis «Kaskadöör». Foto: Filmikaader

Möödunud nädalal ka Eesti kinodesse jõudnud film «Kaskadöör» on tekitanud mõnes vaatajas küsimusi ning mõned leiavad suisa, et üks filmis tehtud nali ületab hea maitse piirid, vahendab The Hollywood Reporter. 

Nimelt tehakse David Leitchi märulikomöödias nalja Johnny Deppi ja Amber Heardi suhte üle. «Kaskadööris», mille peaosades on Ryan Gosling ja Emily Blunt, teeb Hannah Waddinghami tegelaskuju mõnede arvates üsna maitsetu nalja skandaalse paari kohta.

Mõned filmisõbrad on sotsiaalmeedias sõna võtnud ja filmi selle pärast kritiseerinud. Kõnealuses stseenis sõnab Waddinghami kehastatud tegevprodutsent režissöör Jodyle, keda kehastab Blunt, et tema treiler näeb välja, nagu Amber ja Johnny oleks siit läbi käinud.

Peamine kriitika käibki selle pihta, justkui oleks filmi stsenaristid heitnud koletut nalja perevägivalla üle, seda enam, et me peaksime ühiskonnana sellistest labasustest paremad olema. Ka kritiseeritakse seda, et nali oli lihtsalt äärmiselt odav ja maitsetu ning Depp ja Heard on pärast kohtuotsuse jõustumist piisavalt kannatanud.

Johnny Depp ja Amber Heard abiellusid 2015. aastal, ent nende suhe lõppes juba aasta hiljem. Lahkuminek sai avalikuks aga alles 2019. aastal, kui Depp oma eksabikaasa laimamise eest kohtusse kaebas, sest Heard oli aasta varem kirjutanud artikli, kus kõneles koduvägivallast, ehkki artiklis ühtki nime nimetatud polnud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles