VÄGEV Ansambel Linkin Park plaanib tagasi kokku tulla

Kultuuritoimetus
Uuendatud 4. mai 2024, 10:36
Copy
Linkin Parki vokalistid Mike Shinoda ja Chester Bennington
Linkin Parki vokalistid Mike Shinoda ja Chester Bennington Foto: Martin Harris/Scanpix

Ansambel Linkin Park plaanib comeback'i, kuid seda naislauljaga, vahendab Stereogum. Bänd on alates laulja Chester Benningtoni surmast 2017. aastal olnud pikendatud pausil. 

Eelmisel kuul väitis ansambli Orgy laulja Jay Gordon, et Linkin Park kavatseb taas muusikat tegema hakata, kuid Chester Benningtoni asemel liitub ansambliga naislaulja.

Agentuur WME, mis Linkin Parki esindab, on hakanud vastu võtma potentsiaalseid esinemiskutseid. Broneerimiskuulutusel seisab, et Mike Shinoda, Brad Delsoni ja Dave Farrelliga ühineks veel nimetu laulja. Anonüümne allikas sõnas Stereogumile, et «ansambel loodab leida sobiva naisvokalisti».

Esmakordselt läksid jutud Linkin Parki võimalikust taasühinemisest liikvele märtsi lõpus, kui Jay Gordon sõnas raadiosaates, et ilma Chesterita jätkamine saab olema raske, aga «eks ole näha». 

Alles eelmisel nädalal kummutas kuulujutte ansambliga liitumisest Evanescence'i laulja ja juhtfiguur Amy Lee. «Nad ei ole minuga ühendust võtnud, aga see on fantastiline, et nad on otsustanud sel moel naasta. Nad võiks mulle seda pakkuda, aga kuna mul ei ole eriti palju vaba aega, niisiis peaksin ma seda tegema osalise tööajaga,» naeris Lee. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles