Uskumatu lõpp tuurile! Madonna tegi tasuta kontserdiga ajalugu

Kultuuritoimetus
Copy
Madonna andis oma tuuri «The Celebration Tour» viimase kontserdi Copacabana rannal Rio de Janeiros ja seda täiesti tasuta.
Madonna andis oma tuuri «The Celebration Tour» viimase kontserdi Copacabana rannal Rio de Janeiros ja seda täiesti tasuta. Foto: AP Photo / Silvia Izquierdo

Madonna pani Rio de Janeiros uhke tasuta kontserdiga punkti oma oktoobris alanud tuurile «The Celebration Tour», millega popstaar vaatas tagasi oma nelikümmend aastat kestnud karjäärile ja esitas oma märgilisi hitte. Copacabana rannal toimunud kontsert meelitas kohale nii palju inimesi, et Madonna püstitas selle sõuga rekordi. 

Rio turismiagentuur teatas, et 4. mail toimunud tasuta Madonna kontserdile saabus tervelt 1,6 miljonit inimest, mis teeb sellest kõige suurema publikuarvuga kontserdi, mille ükski artist tuuri raames ja väljaspool festivali andnud on.

Varem on Cobacabana rannal esinenud The Rolling Stones, keda tuli 2006. aastal kuulama 1,2 miljonit inimest. Samuti esines seal Rod Stewart 1994. aastal, kes astus lavale lausa nelja miljoni inimese ette ja andis tasuta rokk-kontserdi, kuid tegemist oli erilise aastavahetuskontserdiga ning publik tahtis näha ka erilist ilutulestikku.

Kontserdi alguses teatas Madonna rahvale: «Me oleme kõik maailma kõige kaunimas kohas! Siin on tõesti maagiline!» Seejärel alustas popitäht kontserti 1998. aasta lauluga «Nothing Really Matters» ning esitas kontserdi jooksul oma kõige kuulsamaid hitte, nende seas «Like a Virgin», «Like a Prayer» ja «Hung Up».

Kontserdi ajal liitusid Madonnaga ka Brasiilia artistid Anitta ja Pabilo Vittar. 

Sotsiaalmeediaplatvormile X postitatud video näitab kontserdile kogunenud inimesi üheskoos «Like a Virginit» laulmas:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles