TÄIELIK ESINEJATE NIMEKIRI Kes astuvad üles selle suve oodatuimal festivalil?

Kultuuritoimetus
Uuendatud 6. mai 2024, 11:54
Copy
Bru-C 2023. aasta Beach Grindil.
Bru-C 2023. aasta Beach Grindil. Foto: Pressifoto

Suve oodatuim muusikafestival Beach Grind toimub sel suvel üheteistkümnendat korda ning toimub 12.–13. juulil Pärnus. Ühe peaesinejana on juba välja kuulutatud Marshmello (USA). Täna lisandus esinejate nimistusse näiteks ka Briti elektroonilise muusika grupp Rudim3ntal (UK) ja Bru-C (UK) ning palju teisi ägedaid üllatusi piiri tagant ning kodumaalt.

Eelmisel aastal külastas Beach Grindi rekordarv inimesi. Et festival on iga aastaga paisunud aina suuremaks, saab 2024. aasta festivalist samuti siiani võimasaim. Suve üks oodatuimaid muusikasündmusi toimub Pärnu rannapargis ning Villa Ammende aias. Publikut rõõmustavad eelmisest aastast festivalifännile meelde jäänud kolm lava.

Sel aastal rõõmustab fänne Suurbritannia trummi ja bassi skeene boss Bru-C, kes eelmisel aastal paraku Beach Grindile tulla ei saanud. Bru-C tõusis UK underground-muusikavaldkonnas kiiresti tähena taevasse. Tänaseks on ta d’n’b ning UK Garage’i-maastikul üks silmapaistvamaid artiste, kes on koostööd teinud Luude, Example’i, Bad Boy Chiller Crew’, Jamie Duggani ja paljude teistega.

Beach Grind toimub 12.–13. juulil Pärnus.
Beach Grind toimub 12.–13. juulil Pärnus. Foto: Pressifoto

Lisaks pealavale ning Grindi lavale tegi eelmisel aastal debüüdi house- ja techno-muusikale pühendatud lava Villa Ammende hoovis, mille sel korral võtab üle Momentum, kus astuvad üles näiteks Yotto (FIN), Goom Gum, Moritz Hofbauer (GER) ja paljud teised. Eelmisel aastal oli tegemist kindlasti festivali ühe maagiliseima paigaga, kus kulgeda.

Lisaks eelnevalt avalikustatud välismaistele artistidele, nagu Marshmello (USA), Oliver Tree (USA), Chase & Status (UK), Venbee (UK), Metrik b2b Grafix (UK), lisandusid täna esinejate nimekirja ka Bru-C (UK), Rudim3ntal (UK), Delta Heavy (UK), CARTOON & Kristjan Järvi BSP ja säm.

Eraldi väärib mainimist ka Eesti oma poiste eriprojekt Cartoon ja väga austatud Kristjan Järvi Baltic Sea Philharmoni ühendavad jõud ning tulevad esmakordselt Beach Grind 2024 festivalil välja erikavaga. Tibutagi sada prossa garanteeritud!

Festivali täielik esinejate nimistu jaguneb 2024. aastal järgmiselt:

Pealaval astuvad üles Marshmello (USA), Oliver Tree (USA), BRU-C (UK), CARTOON & Kristjan Järvi BSP, nublu & Mikael Gabriel (FIN), 5MIINUST & Puuluup, NOËP, venbee (UK), Bedwetters, Arop, säm.

Grindi laval astuvad üles Chase & Status (UK), Rudim3ntal (UK), BOU (UK) (B LIVE 247), Delta Heavy (UK), METRIK b2b GRAFIX (UK), CASSÖ (UK), OLLIE, WATEVA, SIIMI, An-Marlen & boipepperoni, PERSPECTIVE SHIFT, Lill, Majestim.

Villa Ammende lava võtab üle Momentum: YOTTO (FIN), Goom Gum, Moritz Hofbauer (GER), Bombossa Brothers, Jozels, Kepler, Merike Rundu, MHKL, Pyfel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles