VIDEO Netflixi komöödiaprogrammis nalja teinud Kim Kardashian vilistati välja

Kultuuritoimetus
Uuendatud 9. mai 2024, 13:27
Copy
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: Chris Pizzello / AP / Scanpx

Netflix oli sunnitud ühest oma komöödiaprogrammmist eemaldama mitu helilõiku, sest rahvas väljendas liiga häälekalt oma pahameelt, vahendab The Hollywood Reporter. 

Nimelt avaldas Netflix hiljuti komöödiaprogrammi «Tom Brady Roast», kuid programmi on töödeldud, sest ühes viraalseks läinud videolõigus vilistatakse Kim Kardashian publiku poolt välja.

Tõsielusaadete ikoon sai publiku poolt ääretult karmi vastuvõtu osaliseks. Publiku negatiivne tagasiside oli suisa sedavõrd julm, et teised laval viibijad pidid publikusse hõikama, et publik Kardashiani suhtes lugupidavamalt käituks. Kardashian rääkis oma naljad siiski vapralt lõpuni enne, kui lavalt lahkus.

Praeguseks hetkeks on seik Netflixi programmist eemaldatud, kuid X-is (endises Twitteris) on originaalne saatelõik siiani saadaval. Netflixi esindajate sõnul monteeriti välja vaid publiku poolt hõigatud «Boooo'd!».

Allolevast videost on siiski näha, kuidas Kardashian nalja hetkeks pooleli pidi jätma, sest publiku halvustavad hüüded ei võimaldanud tal edasi kõneleda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles