Tippnäitleja viidi haiglasse: Steve Buscemi langes New Yorgis rünnaku ohvriks (2)

Kultuuritoimetus
Copy
66-aastane näitleja Steve Buscemi sai Manhattanil rusikahoobi näkku.
66-aastane näitleja Steve Buscemi sai Manhattanil rusikahoobi näkku. Foto: REUTERS / ANDREW KELLY / Scanpix

Seriaalist «Boardwalk Empire» ning menufilmidest «Fargo» ja «Reservoir Dogs» tuntud näitleja Steve Buscemi elas kolmapäeva hommikul Manhattanil üle rünnaku, kui teda ootamatult näkku löödi. Buscemi toimetati haiglasse, sest tal oli vasak silm paistes ja jooksis verd.

Buscemi publitsist selgitas, et tegemist oli juhusliku rünnakuga, mida tuleb New Yorgi suguses suurlinnas kahetsusväärselt sageli ette. «Temaga on kõik korras ja ta hindab seda, et talle on nii palju soovitud, et ta terveks saaks.»

Uudist rünnakust vahendas esimesena New York Post. New Yorgi politseijaoskond tegi rünnaku kohta juba samal päeval teadaande, kuid alles hiljem kinnitas Buscemi esindaja, et politsei nimetamata jäänud ohver oli tõepoolest Emmy auhinnaga pärjatud Buscemi, kes on ühtlasi New Yorgis sündinud ning töötanud suurlinnas ka tuletõrjujana. Hetkeseisuga ei ole kedagi arreteeritud ning uurimine jätkub.

Juhtumisi visati märtsi lõpus Manhattanil kiviga ka näitleja Michael Stuhlbargi, kes mängib samuti «Boardwalk Empire's». Stuhlbarg ajas ründajat taga ning tänu sellele võeti ründaja vahi alla.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles