HEA VÕI HALB? Palju kritiseeritud romaani ainetel valmib romantiline draama

Copy
Blake Lively ja Justin Baldoni «Ei iial enam» filmivõtetel.
Blake Lively ja Justin Baldoni «Ei iial enam» filmivõtetel. Foto: Jose Perez / INSTARimages / Scanpix

Colleen Hooveri romaani «Ei iial enam» ainetel valmiv mängufilm sai esimese reklaamklipi, mille peaosades on Blake Lively ja Justin Baldoni. «Ei iial enam» («It Ends With Us») on Colleen Hooveri romaan, mida on ilmumisest alates süüdistatud koduvägivalla romantiseerimises.

Colleen Hooveri samanimelise romaani ainetel valminud film jutustab loo Lily Bloomist (Blake Lively), kes kolib oma traumaatilisest lapsepõlvest ülesaamiseks Bostonisse, kus kohtub võluva neurokirurgi Ryle Kincaidiga (Justin Baldoni), kellega Lilyl tekib kiiresti kirglik ja intensiivne suhe. 

Ent mida tugevamaks muutuvad tunded, seda enam hakkab Lily nägema Ryle'is külgi, mis meenutavad talle tema enda vanemate toksilist suhet. 

Olukord muutub seda segasemaks, et Lily ellu naaseb ka tema esimene armastus Atlas Corrigan (Brandon Sklenar). Atlase ilmumine Lily ellu muudab Ryle'i kiiresti põleva sütikuga pommiks, mis ähvardab iga hetk õhku lennata ning hävitada nii Lily tuleviku kui ka õnne. 

Filmitreiler, mis annab esimese ülevaate filmist, avab ukse Lily ja Ryle keerulisse suhtesse, kust ei puudu vägivald. Samas näitab reklaamklipp ka Lily elu ilusamaid hetki ning esimest armumist. 

Colleen Hooveri menuromaan ilmus esimest korda 2016. aastal, kuid saavutas populaarsuse alles 2021. aastal, kui see viraalseks läks. Hiljem on autori populaarsus vaid kasvanud ning praeguseks on Hooverist saanud üks USA enimmüüdud kirjanikke, kelle raamatuid on müüdud enam kui 20 miljonit eksemplari. 

«Ei iial enam» on tema romaanide esimene ekraniseering ning film peaks kinodesse jõudma selle aasta lõpus. 

Tagasi üles