NÄDALA SARI Korralik kättemaks paneb hinge laulma

Betty Ester-Väljaots
Copy
«Kättemaksukontor»: Elisabet Reinsalu, Amanda Hermiine Künnapas, Märten Metsaviir.
«Kättemaksukontor»: Elisabet Reinsalu, Amanda Hermiine Künnapas, Märten Metsaviir. Foto: TV 3

Kui keegi saab korralikult tüssata, manitseb idamaine tarkus teda jõekaldal ootama, kuni vaenlase laip mööda ujub. Teleseriaalide maailmas pole aga aega oodata ja tüssamine nõuab kättemaksu, sest mille muuga selgitada «Kättemaksukontori» populaarsust.

Kui pettus laastab hinge, on vähe abi tõdemusest, et karma saab ühel hetkel kätte igaühe. Nii saab muidugi suurema osa omakohut vaos hoida, kuid õiglustunde saavutamiseks tuleb ennast ikka ise aidata. Olgu selleks siis kärukeeraja trepile päevalilleõli valamine, prillide sisselöömine, autokummide tühjaks laskmine, akna kaudu neerude järele ronimine… See loetelu võib pikaks minna.

Õigluse jalule seadmise tungil ja riukalikul omakohtul põhinev «Kättemaksukontor» ehk fännide keeles «Kätekas» alustas juba 31. hooaega, mis näitab krimiteemade köitvust ja osavat kodumaist esitust, sest eratelekanal ei saa endale aastatepikkust heategevust lubada.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles