TURVAKAAMERA TÕESTAB Avalikustati šokeeriv video superstaar Diddyst peksmas ekskallimat

Kultuuritoimetus
Uuendatud 18. mai 2024, 15:28
Copy
CNN avaldas turvakaamera video 2016. aastast, mis kujutab räppar Sean Combsi ehk Diddyt peksmas oma ekskallimat, kes hiljem räppari väärkohtlemise eest kohtusse kaebas.
CNN avaldas turvakaamera video 2016. aastast, mis kujutab räppar Sean Combsi ehk Diddyt peksmas oma ekskallimat, kes hiljem räppari väärkohtlemise eest kohtusse kaebas. Foto: CNN

Eelmisel novembril kaebas räppar Sean Combsi ehk P. Diddy ekskallim Cassie Ventura superstaarist muusiku kohtusse, süüdistades muusikut mitu aastat kestnud vaimses ja füüsilises väärkohtlemises, samuti ka vägistamises. Nüüd on avalikkuse ette ilmunud šokeeriv videoklipp, mis näitab Sean Combsi ekskallimat hotellis peksmas. Rünnak toimus 2016. aasta märtsis InterContinental hotelli koridoris.

Varasemalt on 54-aastane Combs eitanud kõiki Cassie Ventura poolt esitatud süüdistusi ning jõudis naisega kohtuvälise rahalise kokkuleppeni samal päeval, kui Cassie tema vastu hagi esitas. Järgnevatel kuudel esitati Combsi vastu veel mitu hagi, sealhulgas seoses seksikaubandusega. Süüdistused olid sedavõrd tõsised, et hiljuti otsis politsei läbi Combsi häärberid Los Angeleses ja Miamis.

Superstaar Sean Combs ja tema kallim Casandra Ventura.
Superstaar Sean Combs ja tema kallim Casandra Ventura. Foto: Byron Purvis/AdMedia via ZUMA Wire

CNNi poolt omandatud ja avalikustatud video hotellis toimunud peksmisest tõestavad, et vähemalt Cassie Ventura väited Sean Combsi vägivaldsusest peavad paika. Väidetavalt maksis Combs pärast rünnakut hotellile 50 000 dollarit, et video kunagi avalikkuse ette ei jõuaks. Šokeerivast videost on näha, kuidas ainult rätikuga kaetud Combs järgneb Cassiele hotelli koridori, kui naine lifti ootab. Muusik lööb Cassiet, heidab ta põrandale ja taob teda korduvalt veel, kui naine liikumatult pikali on. Enne rünnaku jätkamist haarab räppar tema käekoti ning lohistab ta siis lifti eest koridori. Vaata videot siit.

R&B laulja ja tantsija Cassie on selgitanud, et ta oli vaid 19-aastane, kui toona 37-aastase räppari ja produtsendi Sean Combsiga 2005. aastal tuttavaks sai. Süüdistuse järgi ahvatles Combs Cassie't tarvitama alkoholi ja narkootikume, millest noor naine sõltuvusse jäi. Sõltuvused kontrollisid tema elu ja samuti kontrollis tema elu Combs, kes väidetavalt oli naisega vägivaldne ning lõi teda pidevalt.

Tagasi üles