ŠOKK Hollywoodi staar Chris Pratti ihukaskadöör suri 47-aastaselt

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Foto: The Lan Cave / YouTube

Esmaspäeval suri professionaalne kaskadöör Tony McFarr, kes on teinud eluohtlikke trikke paljudes Hollywoodi filmides. McFarr töötas sageli Chris Pratti dublandi ja kaskadöörina. 47-aastaselt surnud trikimehele kirjutas järelhüüde ka uudisest löödud Chris Pratt, kes on töötanud McFarriga koos menufilmide «Jurassic World» ja «Galaktika valvurid» juures.

McFarri ema Donna ütles veebiportaalile TMZ, et kaskadöör Tony McFarri surm tema Orlandos asuvas kodus oli ootamatu ja šokeeriv. Instagrami postitatud järelhüüdes kirjutas Chris Pratt, et on oma sõbra ja endise ihukaskadööri kaotusest murtud.

«Me tegime mitu filmi koos. Me mängisime golfi, jõime viskit, suitsetasime sigareid ja olime võtteplatsil uskumatult palju tunde koos,» meenutas Pratt kolleegi. «Ma ei unusta kunagi, kui vintske ta oli. Mäletan, et «Galaktika valvurid 2» tegemise ajal sai ta kõva paugu vastu pead ning haava tuli klammerdada, aga ta naasis kohe tööle ja oli valmis samas vaimus jätkama. Ta oli täielik mürakas. Ja ta oli professionaal ning härrasmees. Jääme temast puudust tundma. Olen mõtetes tema sõprade ja perega, eriti tema tütrega.» 

Tony McFarri surma põhjust pole veel avalikustatud. Kaskadöör alustas karjääri 2007. aastal, kui mängis ühes telesarja «Burn Notice» jaos. Näitlejana on ta teinud pisirolle veel mitmes sarjas, sealhulgas «Graceland» ja «MacGyver». Kaskadöörina on ta osalenud mitmekümnes filmis ja sarjas.

Tagasi üles