Vihatud rokkar ähvardas teda intervjueerinud ajakirjanikku relvaga (1)

Copy
Rokkar Kid Rock 2015. aastal.
Rokkar Kid Rock 2015. aastal. Foto: AP Photo/Terry Renna/SCANPIX

Skandaalne ja vihatud rokkar Kid Rock pildus rassistlikke solvnguid ning ähvardas teda intervjueerinud ajakirja Rolling Stone ajakirjanikku relvaga, vahendab Rolling Stone. 

Reporter David Peisner külastas Kid Rocki tema Tennessee kodus, et teha artistiga intervjuu. Väidetavalt kasutas muusik terve külaskäigu vältel rassistlike solvanguid ning vibutas ajakirjaniku suunas relva. 

Muuhulgas kirjeldati intervjuu sissejuhatuses, kuidas Kid Rockil on kodus teener, keda ta kutsub Onu Tomiks, mis on halvustav hüüdnimi ja viitab Harriet Beecher Stowe'i 1852. aasta orjusevastasele romaanile «Onu Tomi onnike».

Rolling Stone's avaldatud artikkel jätkas Kid Rocki elu üksikasjalikku kirjeldamist, muuhulgas oli juttu ka Kid Rocki lapsepõlvest ning muusikukarjääri algusest, aga ka sellest, kuidas viimase kümnendi jooksul on muusikust saanud agar Donald Trumpi pooldaja. 

Muusik üritas intervjuu ajal ka Donald Trumpile helistada, nimetades teda üheks oma parimaks sõbraks. Kahjuks ei võtnud Trump kõne vastu.

Intervjuu lõpuks liitus ajakirjanik Kid Rockiga muusiku kodustuudios. Plaan oli kuulata Kid Rocki seniilmumata muusikat. Ühel hetkel oli Kid Rock aga tooli tagant käsirelva haaranud ning sellega ringi vehkima hakanud, osutades seda korduvalt ka ajakirjaniku suunas. 

«Mul on igal pool neid kuradima relvi!» oli Kid Rock ajakirjanikule kinnitanud. 

Intervjuu lõppedes oli Kid Rock ajakirjanikult palunud, et see kirjutaks temast «kõige räigema artikli üldse».

Tagasi üles