MULJED KONTSERDILT Taylor Swift tuli, nägi ja võitis kõigi südamed. Tuldi isegi Ameerikast! (2)

Karmen-Eliise Kiidron
Uuendatud 23. mai 2024, 11:27
Copy
Vaatamata sellele, et Swift ise oli laval kui tilluke sipelgas, oli tema lavaline kohalolu kaasahaarav ja lummav.
Vaatamata sellele, et Swift ise oli laval kui tilluke sipelgas, oli tema lavaline kohalolu kaasahaarav ja lummav. Foto: Christine Olsson/TT/SCANPIX

Piletimüük Taylor Swifti Euroopa kontsertidele algas mullu suvel ning esimene neist toimus 9. mail Pariisis. Kuigi «The Eras Tour» algas juba 2023. aasta märtsis ning selle kontsertfilm on ka juba voogedastuses kättesaadav, on iga kontsert eriline ja üllatusi täis.

Mõistagi ei olnud maailma suurima popstaari kontserdile piletite hankimine lihtsate killast, mis sest, et Friends Arena mahutab maksimaalselt 60 000 pealtvaatajat. Ühele «Eras Touri» kontserdile kohaselt sai püstitatud ka Friends Arena publikurekord, ja seda igal õhtul, tipnedes pühapäevase kontserdiga, mis oligi kokku toonud 60 000 fänni. Varasemat rekordit hoidis 2013. aastast Bruce Springsteen, keda käis kolmel kontserdil kokku kuulamas 169 325 inimest.

Laupäevasel Stockholmi poole sõitval reisilaeval võis kohata paljusid noori ja vanemaid, nii mehi (!) kui naisi, kel seljas juba «The Eras Touri» särgid ja randme ümber sõbrakäevõrud. Ka laeva baarides istus mitmeid seltskondi noori, kes sumina keskel üheskoos käevõrusid meisterdasid.

Tagasi üles