Andekas basskitarrist suri 58-aastaselt šokeerivas õnnetuses

Kultuuritoimetus
Uuendatud 23. mai 2024, 15:53
Copy
Charlie Colin suri 58-aastaselt.
Charlie Colin suri 58-aastaselt. Foto: Chris McKay / MediaPunch / Scanpix

22. mail suri 58-aastaselt USA rokkbändi Train üks asutajaliikmeid Charlie Colin, kes mängis ansamblis basskitarri 2003. aastani. Seejärel mängis ta kitarri ning laulis mitmes teises bändis.

Bassimängija surma kinnitas pressile tema õde. Colini surma põhjust pole ametlikult teatatud, kuid muusiku ema andis veebilehele TMZ mõista, et Colin libises duši all, kui Brüsselis oma sõbra kodu valvas.

Rokkbänd Train loodi San Franciscos 1993. aastal. Kaheksa aastat hiljem avaldasid nad ühe oma suurima hiti, paar Grammyt võitnud «Drops of Jupiteri». Bänd oli edukas ka pärast Charlie Colini lahkumist.

Bänd Train postitas Instagrami järelhüüde varalahkunud bassimängijale.

«Kui Charlie Colinit kohtasin, olin temast kohe vaimustuses. Ta oli meeletult armas kutt ja äärmiselt nägus. Bändi teha oli ainuõige mõte. Tema ainulaadne bassimäng ja kitarriosavus aitasid inimestel meid märgata nii San Franciscos kui ka mujal. Mu südamesse jääb temast alatiseks soe koht. Üritasin teda alati lähemale tõmmata, aga tal oli ka oma nägemus. Sa oled legend, Charlie. Mine vaimusta ingleid seal kõrgemal.»

Tagasi üles