KÕIK TELEVIISORI PÄRAST? Võimud vahistasid menuka räppari ja tema ema

Kultuuritoimetus
Copy
Räppar Sean Kingston 2023. aastal.
Räppar Sean Kingston 2023. aastal. Foto: Robert Bell/INSTARimages/Scanpix

Räppar Sean Kingston, kes vallutas nullindatel muusikaedetabelid selliste hittidega, nagu «Beautiful Girls» ja «Fire Burning», vahistati pettuse tõttu, vahendab The Hollywood Reporter. Nimelt tungis SWAT-tiim Kingstoni Florida koju, kus muuhulgas arreteeriti ka tema ema. 

Räppar Sean Kingstonit süüdistatakse kelmuses, mistõttu korraldati tema Lõuna-Florida häärberis haarang, mis päädis räppari vahistamisega. 

Associated Press teatas, et Kingston, kelle tegelik nimi on Kisean Anderson, võeti California osariigis vahistamismääruse alusel vahi alla. Ühtlasi teatasid võimud, et vahistasid räppari 61-aastase ema Janice Turneri. AP teatas, et šerifi büroo ei ole käimasolevale uurimisele viidates konkreetsete süüdistuste kohta üksikasju avaldanud.

AP teatas ka, et väidetavalt on vahistamine seotud Kingstoni vastu esitatud hagiga, kus süüdistatakse teda kelmuses. Veebruaris esitatud hagis süüdistatakse räpparit selles, et ta pettis ettevõtet, mis paigaldas tema koju 232-tollise televiisori.

Kingston kirjutas oma Instagram story'is, et inimesed toituvad negatiivsest energiast. «Ma olen tubli inimene ja ka on tubli inimene minu ema! Minu advokaadid tegelevad asjaga,» seisis postituses.

Kingston on enim tuntud oma 2007. aasta singli «Beautiful Girls» poolest, mis oli neli nädalat Billboardi kuumade 100 edetabeli tipus. Samuti tegi räppar koostööd Justin Bieberiga 2011. aasta loos «Eenie Meenie». 

Tagasi üles