POLEGI AINULT GLAMUUR Filmitäht korraldas Cannes'i punasel vaibal stseeni (2)

Kultuuritoimetus
Uuendatud 24. mai 2024, 17:20
Copy
Kelly Rowland läks Cannes'i filmifestivali punasel vaibal sõnelema turvanaisega.
Kelly Rowland läks Cannes'i filmifestivali punasel vaibal sõnelema turvanaisega. Foto: Shootpix/ABACAPRESS.COM/Scanpix

Filminäitleja ja endine Destiny's Childi laulja Kelly Rowland süüdistab Cannes'i filmifestivali selles, et nad suhtusid temasse rassistlikult, vahendab Guardian. 

Kelly Rowland, endine Destiny's Childi laulja, kes on viimastel aastatel teinud edukat filmikarjääri, astus Cannes'i filmifestivali punasele vaibale, et esitleda Catherine Deneuve'i filmi «Marcello Mio». Rowland naeratas ja lehvitas esialgu punasel vaibal fännidele ja fotograafidele, ent seejärel saabus vaibale paar turvameest, kes moodustasid staari ümber barjääri ning juhtisid ta trappidest üles. Olukord eskaleerus ning fotodelt nähtub, justkui oleks Rowland turvanaist sõrmega vibutades ähvardanud. 

Rowland ütles neljapäeval Associated Pressile, et teda diskrimineeriti tema rassi pärast. 

«Sel vaibal käis palju naisi ning enamik neist ei näinud välja nagu mina. Ning neid ei sõimatud, neid ei tõugatud ega aetud vaibalt minema. Ainus, mida ma tegin, oli oma õiguste eest seismine,» sõnas Rowland. 

Filmifestival ei ole olukorda kommenteerinud.

Rowland sai rahvusvaheliselt tuntuks tüdrukutebändi Destiny’s Childi liikmena, kellega ta salvestas viis stuudioalbumit, sealhulgas USA ja Ühendkuningriigi edetabelite esikohal olnud albumi «Survivor». Grupist eemal saavutas ta ka sooloartistina edu, sealhulgas salvestas ta superhitiks saanud dueti Nellyga ning tegi koostööd ka David Guettaga.

Tagasi üles