Kas armastatud komöödiasari võib naasta? Jah, võib küll! (1)

Kultuuritoimetus
Copy
Näitlejatar Sofia Vergara.
Näitlejatar Sofia Vergara. Foto: DFree/Shutterstock

Kas armastatud komöödiasari «Moodne perekond», mille on loonud Christopher Lloyd ja Steven Levitan ning mis pelgalt nelja aasta eest lõppes, võib ekraanile naasta? Sofia Vergara arvab, et võib, vahendab The Hollywood Reporter. 

Sofia Vergara, kes kehastas seriaalis särtsakat Gloria Delgado-Pritchettit, avaldas nimelt The Hollywood Reporteri taskuhäälingus «Awards Chatter», et tema naaseks hea meelega oma rolli. 

«Ma ei vajaks otsustamiseks sekunditki, kui selline pakkumine tuleks,» vastas Vergara, kui temalt küsiti «Moodsa perekonna» võimaliku naasmise kohta. «Muidugi ma teeksin seda.»

Näitlejanna ütles, et vaatamata sellele, et seriaali lõppemisest on möödunud neli aastat, osaleks ta meeleldi seriaali jätkus. «Lihtsalt selleks, et seda uuesti teha,» märkis näitleja, lisades, et teda isegi ei huvitaks, kas see toob ta karjäärile kasu või kahju. 

Vergara pole ainus «Moodsa perekonna» näitleja, kes on hellitanud lootust, et seriaal võiks naasta.

Nimelt külastas seriaalis Michael Pritchetti kehastanud Jesse Tyler Ferguson üht seriaali võttepaika, millest ta ka Instagrami pildi postitas. Pildi juurde oli lisatud sõnum «Pole seda vaadet juba mõnda aega näinud». Fotol oli näha Phil (Ty Burrell) ja Claire Dunphey (Julie Bowen) ekraani-kodu.

«Moodne perekond» (inglise «Modern Family») on Ameerika Ühendriikide komöödiasari, mis linastus esimest korda ABC telekanalil 2009. aasta septembris. Sari võitis kokku 22 Emmy auhinda.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles