KÕVA SÕNA Nublu sõlmis lepingu ühe maailma tuntuma plaadifirmaga

Kultuuritoimetus
Copy
Aastapäeva aftekas: nublu LIVE.
Aastapäeva aftekas: nublu LIVE. Foto: PS Music Agency / Rauno Liivand

Soomes filiaali avanud plaadifirma Island Records andis teada, et nendega on lepingu sõlminud ka räppar nublu, vahendab ERR. Lisaks nublule on plaadifirmaga liitunud ka poppi, räppi ja tantsumuusikat viljelev naiskollektiiv Bäma ja Halko.

Reedel ilmuva Nublu singli «Push It» koos Maria Kallastuga annab juba välja Island Records Finland, mis tegutseb Universal Music Groupi all. Rahvusvaheliselt on Island Recordsil ette näidata edulood, nagu praegu edetabeleid vallutav Sabrina Carpenter ja Amy Winehouse.

Plaadifirma esindaja sõnul sobib nublu Island Recordsisse ideaalselt, sest tal on juba väga tugev visioon ja ambitsioon, et oma ideid ja eesmärke ellu viia. 

«Island Records usub oma artistide ainulaadsusesse ja pakub võimalusi erinevates žanrites tegutsevatele artistidele. Oma plaadifirmaga saame säilitada väikese ettevõtte mobiilsuse ja samal ajal pääseda ligi suure plaadifirma ressurssidele,» kommenteeris Island Records Finlandi juht Eero Tolppanen.

1959. aastal Jamaical asutatud Island Records on üks maailma tuntumaid plaadifirmasid. Enam kui 60-aastase ajaloo jooksul on plaadifirma alla kuulunud artistid, nagu Bob Marley, U2, Amy Winehouse, Shawn Mendes ja The Killers.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles