Raha palju? Populaarne bänd küsib oma uue albumi eest 5 miljonit dollarit

Kultuuritoimetus
Copy
Imagine Dragonsi laulja Dan Reynolds 2023. aastal Berliinis.
Imagine Dragonsi laulja Dan Reynolds 2023. aastal Berliinis. Foto: Britta Pedersen/DPA/Scanpix

Ansambel Imagine Dragons on eelmüüki paisanud oma albumi «Loom», mis ilmub ametlikult 28. juunil. Ehkki albumit saab osta ka tagasihoidliku 33 dollari eest, saavad rikkamad eeltellida albumi suisa 5 miljoni dollari eest. Kuidas?

Imagine Dragons loetleb 5 miljoni dollari eest uue albumi "Loom" piiratud väljalaskega versiooni

Nimelt on Imagine Dragons Ameerika Ühendriikides käima lükanud kampaania, kus on nende kuues stuudioalbum võimalik lunastada 5 miljoni dollari eest.

Piiratud tiraažis trükitud album tuleb koos digitaalse kunstiteostega ning iga vinüülikoopia sisaldab ainulaadset pusletükki, mis kokku moodustab suurema pildi. Suuri pilte on kokku üheksa ning iga tükk on tõepoolest ainulaadne, nii et iga albumi looga korreleeruva pildi kokku saamiseks oleks justkui vaja osta päris suur hulk albumeid. 

Sellise kunstiteose saab endale soetada aga 5 miljoni dollari eest.

Fännid avastasid siiski, et ehkki ansambli kodulehel on albumi hinnaks märgitud 5 miljonit dollarit, maksab album tegelikult märksa vähem. Kui sa sisestad albumit ostes salajase koodi. Nimelt tahab ansambel eksklusiivsetest albumitest eemal hoida botid ja skämmerid, kelle tõttu võivad Imagine Dragonsi tulikindlad fännid eksklusiivsest elamusest ilma jääda. Salajane kood levib Imagine Dragonsi hallatavas Discordi serveris.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles