KASULIK Marveli-staar noortele näitlejatele: õppige ära, kuidas efektiivselt pissil käia!

Kultuuritoimetus
Copy
Brie Larson kapten Marvelina.
Brie Larson kapten Marvelina. Foto: Laura Radford/Disney-Marvel Studios via AP/Scanpix

Marveli universumis kapten Marvelit kehastanud Brie Larson annab nõu värsketele Marveli-staaridele, ent tema nõu on mõneti tavapäratu, vahendab Entertainment Weekly. 

Enda sõnul on Larson alati esimene, kes noortele näitlejatele kirjutab ja nendega kontakti leiab, sest tal on mõned väga olulised õppetunnid noortele näitlejatele anda. Ent kui tavaliselt soovitatakse noortele näitlejatele, kuidas oma tööd kõige efektiivsemalt teha või negatiivse tagasisidega toime tulla, siis Brie Larsoni peamine soovitus näitlejahakatistele on see, et nad teeksid iseendale selgeks, kuidas oma kostüümi selga ja seljast ära saada. 

«Ma ütlen alati kõigile, et nad peaksid teadma, kuidas olla kõigeks valmis, tundma oma keha, sest see ei lähe kergemaks ning ühel hetkel on teil vaja kostüümis vannituppa minna,» naljatleb näitleja.

Larsoni sõnul pole ka midagi ebamugavamat kui see, et inimesed peavad ootama, kuni ta vannituppa läheb. Eriti, kui ta peab selleks meeletult aega varuma. 

Ta selgitab: «Esimese «Kapten Marveli» filmi puhul võttis mul 45 minutit, et kostüümi sisse ja siis sellest välja saada. Ühtki salajast nööpi või tõmblukku pole saadaval. Seega tehke plaan valmis!»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles